Tilbud Netop Nu!
200 mm extra isolering af loft inkl. moms, vindpap og hævning af gangbro: 100,- Kr/m2.
Evt. tilskud fratrækkes.

Papir er det mest foretrukne isoleringsmatriale.

Cellulosefiber er et miljøvenligt isoleringsmateriale, fremstillet af genbrugspapir og imprægneret til at modstå brand, svamp, råd og skadedyr.
Cellulosefiber kan anvendes til efterisolering af gamle huse eller isolering af nye huse.

Brændhæmmende

God isolationsevne

Isoleringsevnen for Cellulosefibre kan sammenlignes med de andre isoleringsmaterialer der er i handlen. Cellulosefibre giver et homogent isoleringslag og tætner alle hulrum og spalter. Dette giver store besparelser på varmeregningen. Cellulosefibre er derudover både økonomisk og økologisk bæredygtig.

Enter Alt Text Here

God Miljøvenlighed

Cellulosefibre bliver fremstillet af genbrugspapir. Affaldspapir er blevet til et værdifuldt isoleringsmateriale.  Produktionen giver ingen skadelige udslip til luft, jord eller vand. Cellulosefibre er et organisk materiale, der optager og afgiver fugtighed. Bygningskonstruktionen ånder og sørger derved for et sundt indeklima uden træk eller stort varmetab.

Enter Alt Text Here

God Brændhæmning

En af Cellulosefibre's vigtigste egenskaber er fiberens fremragende brandhæmning. Cellulosefibre brænder ikke og smelter ikke. Selv ved 1200 oC forkuller fiberen kun langsomt, og slukker så snart flammen fjernes.
Mange liv kan reddes, hvis spredning af ilden bliver hæmmet og ingen giftige gasser afgives.

Se filmen
"The Big Burn"!